zaterdag 25 januari 2014

Dit boek

2e Generatie Dit

- ... gaat over dieren: speelgoeddieren en levende dieren. Niet alle kinderen hebben de mogelijkhied om dicht bij dieren te leven. Soms kan een allergie hen zelfs verhinderen om een dier te aaien. Ook voor hen kunnen speelgoeddieren van zacht materiaal goede vriendjes worden, bij ze al hun dromen, fantasie en vriendschap kunnen uitleven (bron 31)
- ... is een zakgids, die de lezer in staat zal stellen bijna elke boom die hij of zij ontmoet te determineren. Hoewel niet meer dan een kleine 45 van de hier behandelde soorten inheems zijn, komen ook vele exoten zeer veel voor. In dit boek zijn meer dan 350 soorten afgebeeld... (bron 42)
- ... wil een gids en raadgever zijn voor al die mensen, de graag gezond én lekker, niet te vreemd maar toch afwisselend en af en toe een tikje frivool en verrassend willen koken en eten. Men is gauw geneigd te denken, dat gezond eten niet echt lekker kan zijn. (bron 22)

1 opmerking:

  1. In april 2021 kwam ik zowaar weer eens terecht op deze site en ik zag dat iemand was uitgekomen op deze pagina. Drie keer 'Dit Boek' en dat in de tijd dat we bang moeten worden van iedere kuch, of ieder druppeltje snot dat uit onze neus druppelt, want het kan zomaar een quarantaine-straf inluiden voor jou en je familie en wie weet welke andere mensen ook gestraft worden vanwege iets wat eigenlijk niet veel meer is dan een griep en veelal waarschijnlijk gewoon een verkoudheid.

    BeantwoordenVerwijderen